Ceai, ceai, ceai.

Cred că o bună parte de persoane cunosc deja fatul că sunt  un inrăit consumator al ceaiului, să fi fost o doctrină a lui, precis că mă alăturam, glumesc )

Cea mai bună bautără care am întîlnit în viaţa mea,  locul doi îi revine cafelei cu frişcă.E bun pentru orice situaţie din viaţă, eşti bucuros? ai depresie? te simţi rau?ai temperatură? ia o cană de ceai şi bucură-ţi simţul olfactiv, atenţie să nu vă frigeţi.

De la o vreme încoace am trecut de la ceai în pacheţele, la  frunze.Da ! Cinci minute în plus de aşteptare, însă merită, rezultatul e mult mai plăcut, şi însăşi procesul de preparare e mai complex aşa să zicem )

Pui apa la fiert, pregăteşti acel vas de sticlă pentru infuzie, pui o lingură de ceai frunze, torni apa clocotită deasupra,  astupi, aştepţi 5-10 minute, şi îţi torni deja ceaiul într-o cană, personal prefer alea de sticlă, mai pun o linguriţă de zahăr şi savurezi.

În timp ce scriam acest articol, iată ce mi-am preparat ))

This entry was posted in general and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ceai, ceai, ceai.

  1. Damian says:

    Zahăr – beaka
    Miere – yummi 😛

  2. Nicu says:

    Ceaiul e foarte buna bautura. Il beau mereu: cand ma scol, ianinte a merge la scoala, in timpul recreatiei, inainte de a ma culca. Calmeaza! Chair sic and stau la calculator si joc: casino online Unibet ceasca de cei nu lipseste! The tea is amazing!

Leave a comment